Αντιπαροσ Διαμονη

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ASTERAS

Σε ένα μέρος όπου οι τοπικές παραδόσεις και η απόλυτη ηρεμία συναντά τη σύγχρονη ζωή, το Asteras Rooms & Apartments καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το κατάλυμα μας στην Αντίπαρο βρίσκονται στο πιο βολικό σημείο του νησιού. Μόλις 250μ. από το κέντρο της Αντίπαρου και 300μ. από την κρυστάλλινη παραλία Ψαραλυκή, το Asteras Rooms & Apartmenta υπόσχεται χαλαρωτική και ήσυχη διαμονή.

 

Διαμονή στην Αντίπαρο κοντά σε όλα 
Το Asteras Rooms & Apartmenta είναι ένα από τα λίγα καταλύματα της Αντιπάρου, τα οποία βρίσκονται σε εξαιρετική τοποθεσία, πολύ βολική για τους επισκέπτες του νησιού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Asteras Rooms & Apartmenta είναι κοντά σε πολλά σημεία ενδιαφέροντος, αλλά αρκετά μακριά από τα πλήθη. Αυτό είναι προνόμιο, ειδικά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες, μπορείτε να αναζωογονηθείτε την πρώτη παραλία Ψαραλυκή, η οποία απέχει μόλις 2 λεπτά από το κατάλυμα μας Αντίπαρο. Η καρδιά της νυχτερινής ζωής της Αντιπάρου κτυπά στο κέντρο της γραφικής πόλης. Ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της Αντίπαρου, η τοποθεσία μας θα δικαιολογήσει την επιλογή σας, καθώς θα απολαύσετε τη γοητεία του νησιού, μόλις 3 λεπτά μακριά.

Περισσότερα

Αντιπαροσ Διαμονη

ΟΦΕΛΗ ΚΡΑΤΗΣHΣ ΜΕΣΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

αντιπαροσ διαμονη

ΔΙΑΜΟΝΗ

Απολαύστε τη διαμονή σας στα ευρύχωρα και πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια που βρίσκονται λίγα λεπτά μακριά από τη γραφική πόλη της Αντιπάρου.

αντιπαροσ διαμονη

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Asteras Rooms & Apartments βρίσκεται 400μ. από το λιμάνι της Αντίπαρου και μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από τον κεντρικό πεζόδρομο, που διαθέτει εστιατόρια, ταβέρνες και μπαρ. Η κοντινότερη παραλία της 1ης Ψαραλυκής βρίσκεται περίπου 3 λεπτά μακριά.